Home Ontwerpen Over Galerie Contact
© 2019 De Breistee  

Breipatroon grofgebreide kussens

Lekker trendy en zelf gemaakt, grofgebreide kussens voor op   de bank! In het patroon zijn 4 verschillende breipatronen voor   kussens opgenomen, met kabels, met blokken, met verticale   banen en gestekorrel. Alle kussenhoezen worden gebreid met   de rondbreinaald en doordat je hierdoor geen zijnaden hebt en   de bovenkant al breiend sluit, hoef je dus niets meer in elkaar   te zetten. Iets waar veel breisters een hekel aan hebben! Het   is meteen een kussenvulling erin en dichtnaaien.  Rondbreinaald 10 mm van 80-120 cm lengte en 400 gram wol   of een wolmix voor breinaald 8-10 mm met een looplengte van  100 meter per 100 gram bijvoorbeeld Drops  Andes. Klik hier voor meer foto’s en informatie. Patroon kan besteld worden per mail. Instructies over betaling volgen in mijn antwoord mail. Na betaling wordt het patroon toegestuurd. Klik op onderstaande link. Dit patroon is gratis te downloaden!  Kussen met blokken Kussen met kabel Kussen met gestekorrel Kussen met verticale strepen Bovenstaand patroon kun je aanvullend met het  patroon voor een lekkere bankdeken met kabels van 150  cm bij 220 cm. Dit patroon wordt eveneens  gebreid met de rondbreinaald van 10mm en hiervoor heb je  ongeveer 1200 tot 1400 gram wol of wolmix  voor nodig met een looplengte van 100 meter per 100 gram.  Eventueel kun je deze deken ook inkorten. Klik  hier voor meer foto’s en informatie. Dit patroon is gratis te downloaden! Klik hier
De Breistee
Overige patronen

Warme col met twist

Als je een bneetje doorwerkt is deze leuke col in een avond klaar, benodigdheden 2 bollen van 100 gram Wol  of ander breigaren voor breinaald 8-10 mm met een  looplengte van circa 100 meter per 100 gram en 2  breinaalden maat 10 mm. De wol brei je helemaal op  dus geen restjes. Dit patroon is gratis te downloaden!  Klik hier.

Babysokjes

Deze babysokjes zijn het ideale kraamcadeautje, snel klaar, zelfgemaakt, te maken van een restje katoen of sokkenwol en klein genoeg om samen met een felicitatiekaartje te versturen! Ze worden gebreid op sokkennaalden maat 3,5 en uit een bol katoen of sokkenwol kun je 5-10 paar breien! Effen, met twee kleuren of met katoen of sokkenwol met meerdere kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos en in een paar uur klaar! Patroon kan besteld worden per mail. Instructies over betaling volgen in mijn antwoord mail. Na betaling wordt het patroon toegestuurd. Klik op onderstaande link. Dit patroon is gratis te downloaden!  Klik hier.